Een coach is er ook als het goed met je gaat!

Wanneer kies je voor coaching? Een vraag die me al langer bezig houdt. Ik spreek zo veel vrouwen die rondlopen met vragen, twijfels en onzekerheden. Over zichzelf, hun gezin, hun werk. Onderwerpen waar we soms met onze vriendinnen over praten maar waar we verder zelf mee blijven worstelen. We moeten zelf de oplossingen maar zien te vinden en gewoon door gaan, toch?

Maar is dat echt nodig? Moet je het allemaal alleen doen of moet het echt eerst ‘slecht’ met je gaan voordat je hulp vraagt? Ik denk van niet! Ik vind het zelfs zonde als je wacht totdat je volledig uitgeput bent geraakt en niet meer kan, niet meer weet wat je moet doen.

Ik denk dat er juist kracht schuilt in het OP TIJD om hulp vragen. Dat je inziet dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat je begrip en herkenning kunt vinden bij andere vrouwen. Vrouwen zoals jij en ik.

Daarom vind ik mijn vak als coach zo geweldig. Het mooiste wat er voor mij bestaat is vrouwen te ondersteunen op hun weg. Hun weg vol vragen, onzekerheden en twijfels. Een weg die ik zelf ook heb afgelegd en daarom juist zo herken. Daarin samen te delen, te praten en te inspireren.

En ja… ik weet als geen ander dat hulp vragen een enorme drempel kan zijn. Het is ook niet mijn sterkste kant. Maar ik leer 😉 En jij? Wat doe jij op de momenten dat je vastloopt? Vraag je om hulp op die momenten of heb je het idee dat je het zelf moet oplossen?

#coach #vrouwen #bewustwording #zelfbewustzijn #onzeker #twijfel #hulpvragen #gewoonjezelfzijn #wooncoaching #creatiekracht #workshops #heerlijkthuiskomen #harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *