Klantervaringen

Inspirerend, gemoedelijk en geweldige ideeën, zo zou ik de thuissessie met Else omschrijven. Else straalt zoveel rust uit waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Ze geeft duidelijk haar visie maar laat daarbij ook volledig ruimte voor je eigen ideeën. Ik ben er weer helemaal enthousiast van geworden en ga zo gaandeweg haar tips uitvoeren, waardoor onze woonkamer een nog mooier en knusser geheel gaat worden.
~ Annemieke ~

Else kijkt naar hoe je je beter kan voelen in je eigen omgeving tijdens de thuissessie. Soms zijn daar maar weinig middelen voor nodig, dat is juist zo leuk om te zien. Ik vond het leuk te merken dat het enthousiasme van Else zo aanstekelijk werkt. Mijn eigen creativiteit, die in de loop der jaren weggeëbd was, werd weer aangewakkerd.
~ Régine ~

De structuur die Else mij heeft weten te bieden in het onderhanden nemen van ons huis in de periode van onze verhuizing heeft enorm geholpen om overzicht te creëren. Wat heeft prioriteit en wat hoeft eigenlijk helemaal niet te gebeuren? Door de vriendelijke en open manier van adviseren is Else zeer waardevol geweest in deze drukke maar zo leuke periode. Ons nieuwe huis werd ons thuis.
~ Geraline ~

De manier waarop Else in het leven staat en hoe ze de dingen benadert en bekijkt, zorgt voor herkenning en zet me tegelijkertijd aan tot denken/doen. Else draait er tijdens haar coaching niet om heen en wat vaak ‘iedereen’ denkt maar niet durft te zeggen omdat het misschien wel ‘gek’ is, benoemt ze gewoon, fijn! Hierdoor creëert ze voor mij een open boek en dat alles gezegd kan worden, zonder oordeel.  Ook fijn is dat ze haar eigen ervaringen deelt, dit schept openheid.
~ Evelien ~

Bij Else heb ik eerst de wooninspiratie avond gevolgd waarbij woorden en een beeld aan onze woonwensen werden gegeven. Vervolgens heb ik tijdens de workshop ‘Moodboard – jouw woonverhaal’ een concreter en bevestigend beeld gekregen van de stijl die ons aanspreekt. We weten welke kant we op willen. Bedankt Else.
~ anoniem ~

De moodboardworkshop ‘Jouw Binnenwereld’ heb ik ervaren als een laagdrempelige workshop waarbij Else me echt een stap verder heeft geholpen. Door me uit te dagen om mezelf te durven zijn, ongeacht de situatie. Ga staan voor je verhaal. Fijn om met haar te babbelen over passie, motivatie, ruimte, vrijheid en zo’n heel rijtje begrippen die te maken hebben met jezelf zijn en voor jezelf kiezen. Superveel dank lieve Else voor je tijd en je toewijding, je hebt me geholpen en een extra duwtje gegeven!

~ Joanne ~