Moodboard – Jouw woonverhaal

Een moodboard maken is een ideale manier om te ontdekken welke woonsfeer je in huis wil ervaren.

Door de woonsfeer visueel te maken op een moodboard kun je gaan inzoomen op de materialen, vormen en kleurgebruik. Zo ontdek je op welke manier jij een woonsfeer kunt creëren die helemaal bij jou past.

Daarnaast werkt het maken van een moodboard verhelderend. In plaats van losse ideeën in je hoofd te hebben, ga je ze verzamelen op het board. Dat brengt rust en overzicht voor jezelf.

Voel je de behoefte om te ontdekken hoe je jouw woonsfeer kunt creëren? Ik organiseer individuele workshops speciaal voor jou. We gaan aan de slag met woord en beeld om zo jouw woonverhaal te ontdekken en daarmee jouw woonsfeer te creëren. Tijdens deze workshop is er alle aandacht en ruimte voor jouw woonvragen. Die gaan we bespreken aan de hand van foto’s die je meeneemt.

Heeft je vriendin ook behoefte om haar woonverhaal te ontdekken? Jullie kunnen ook samen bij me terecht. Een gezellige sessie voor jullie tweetjes met alle ruimte voor jullie woonvragen.

Hoe ziet een workshop eruit?
Tijdens de workshop ga je je eigen moodboard creëren. Aan de hand van het moodboard gaan we samen inzoomen op de sfeer, materialen en woorden. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw woonvragen. We gaan aan de hand van foto’s jouw huidige woonsfeer vergelijken met de gekozen beelden op je moodboard. Op deze manier gaan we jouw woonvragen vertalen naar een woonverhaal met als resultaat dat je na deze sessie je woonverhaal kunt vertalen naar je eigen huis.

Deze workshop organiseer ik in Harderwijk. Aan een gezellige keukentafel met een heerlijke kop koffie of thee, hebben we alle aandacht om jouw woonverhaal te ontdekken.

Heb je vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen.  T. 06 33 102 162 of E. else@elsevanbeek.nl.

#moodboard #wonen #woonsfeer #woonverhaal #sfeer #rust #helderheid #vooralleseenplek #inspiratie #ahamomentjes #elsevanbeek #leefcoach #harderwijk