Over mij

Rust in mezelf ervaren. Voor mij een waardevol thema in mijn leven. Jaren geleden voelde ik heel duidelijk het verlangen naar rust. Net moeder geworden, verhuisd en daarbij een leuke baan. Allemaal mooie dingen maar toch kon ik niet echt genieten. Ik voelde me opgejaagd, onrustig. Een gevoel waarvan ik me bewust was en wat ik niet meer wilde voelen. Maar tja, hoe kom ik er vanaf?

Ik ben begonnen met mijn eigen zoektocht. Een zoektocht die voor mooie antwoorden heeft gezorgd. Een zoektocht waarbij ik heel duidelijk voelde hoe belangrijk het is om je thuis ontspannen en op je gemak te voelen. Dat dat veelal begint met ‘de simpele dingen’ onder ogen te zien in je dagelijkse leven, bij jezelf en in huis. Dat dat opruimen betekent, dat dat ‘voor alles een plek creëren’ betekent in huis en  in je leven. Maar ook eerlijk zijn naar jezelf. Wat doe je wat je eigenlijk graag anders wilt zien.

Dat deze zoektocht uiteindelijk heeft geleid tot mijn bedrijf, dat is het mooiste cadeau voor me. Want om andere vrouwen te inspireren zichzelf ook rust te gunnen, vind ik geweldig om te doen. Omdat ik zelf ervaar hoe waardevol het is om het in mijn dagelijkse leven te ervaren. Waardevol voor mijn gezin, voor mijn werk, voor mezelf. Want rust betekent ruimte voor plezier, voor nieuwe ideeën en ruimte om gewoon mezelf te zijn. Niet meer, niet minder.